Τη δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 σε άτοκες δόσεις δίνουν για μία ακόμη χρονιά οι τράπεζες στους κατόχους πιστωτικών καρτών.

Οι φετινές προσφορές σε ορισμένους ομίλους έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με την αύξηση του μέγιστου αριθμού των άτοκων δόσεων.
Όσοι έχουν επαρκή διαθέσιμα όρια μπορούν να εξοφλήσουν τη συγκεκριμένη υποχρέωση εφάπαξ ή σε έως και 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα.

Οι τρόποι πληρωμής:
Οι πληρωμές γίνεται τόσο μέσω των καταστημάτων των τραπεζών, όσο και μέσω των εναλλακτικών δικτύων πληρωμών (e-banking, phone banking, mobile banking και portal πληρωμών).
Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε σχέση με την ημέρα που θα επιλέξουν για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ώστε να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή περίοδο χάριτος.
Επειδή η πρώτη δόση από τις άτοκες ή όλο το ποσό εάν επιλεγεί η εφάπαξ πληρωμή, θα εμφανιστεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό, το ιδανικό είναι η εντολή στην τράπεζα να δοθεί αμέσως μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου.
Με τον τρόπο αυτό ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα αρχίσει να εξοφλεί τα τέλη με το λογαριασμό του Ιανουαρίου, μεταθέτοντας 1,5 μήνα την ημερομηνία πληρωμής τους.

Οι δόσεις ανά τράπεζα:
Οι προσφορές άτοκων δόσεων που είναι σε ισχύ είναι οι εξής:

Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς: 12 δόσεις

Alpha Bank: 9 δόσεις

Eurobank: 6 δόσεις

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στο λογιστικό μας γραφείο ΕΠΙΒΛΕΨΙΣ Ε.Π.Ε. .

Πηγή:eisodima.gr